LAGERTØMMING! Gjør et kajakk kupp, 30-50% RABATT Les Mer
Tiderace, dette er kremen av Play Sea havkajakker

Tiderace Extreme, dette er kremen av Play Sea havkajakker

En play sea havkajakk er på godt norsk en lekekajakk, eller en lekebåt som det også kalles. Denne kajakktypen har kommet på markedet de siste årene og blir stadig mer populært. De fleste store kajakkprodusenter har kastet seg på bølgen og laget flere spesialmodeller innenfor sjangeren. De ledende merkene på denne type kajakk er P&H og Tiderace. P&H har allerede modellene Delphin, Delphin Surf og Aries på markedet, i 2013 kommer de med den hittil mest ekstreme play sea kajakken vi sett som heter «HAMMER». Prototypen ble vist frem på kajakkmessa i Tyskland. Play sea båtene kommer i forskjellige utgaver, noen ekstreme kun ment for å leke og ha det gøy i bølgene med, og noen mindre ekstreme som er rettet mer mot turpadleren som ønsker en lettmanøvrert kajakk med eksepsjonelle egenskaper på vannet, samtidig som den også skal kunne brukes til turpadling.

Det som er felles for play sea kajakkene er at det har mer spring, eller «rocker» som det heter på engelsk, enn vanlige havkajakker . Bananform er en annen dekkende beskrivelse. Dette gjør kajakkene mer lettmanøvrert og lekne, og gjør at de blir lettpadlet i bølger. samtidig er de laget for å lett kunne surfe på bølgene.

Mange dedikerte kajakkpadlere som allerede har en havkajakk for tur kjøper en play sea kajakk for å ha det gøy med i tillegg.

Klikk her for å lese mer om Kajakk & Fritids utvalg av Play-Sea kajakker