LAGERTØMMING! Gjør et kajakk kupp, 30-50% RABATT Les Mer

Hardangerfjorden (FOTO: CH/www.visitnorway.com)
Hardangerfjorden (FOTO: CH/www.visitnorway.com

Eldorado for kajakkpadling

Her er de skjulte skattene.
 Norge har mer enn 20 000 kilometer med kystlinje. Her finnes alt fra fjorder, åpent hav, stille vann og strie elver. Dette gjør Norge til et naturlig reisemål for kajakkpadlere.

 

Den anerkjente avisen The Guardian har kåret Norge til et av verdens ti beste land for kajakkpadling. På listen finner du også blant annet også Shetland, Krotia og Sardinia.

Sunt og godt

Å padle kajakk er en flott aktivitet for ferien. Det er en fantastisk måte å oppleve naturen på, uten motordur eller annen støy, kun stillhet og ro. Samtidig er det god trening for både mosjonister og topptrente.

Fra Lindesnes til Nordkapp

I hele Norge finner du steder som egner seg for kajakkpadling. Det er imidlertid best å padle steder hvor er det ikke er for mye sjø, som innaskjærs og i fjorder. The Guardian trekker først og fremst frem Lofoten som et unik kajakksted. Lofoten og Helgelandskysten byr på en rekke muligheter med sine vakre strender og varierte kystlandskap.

Selv om Lofoten er The Guardian-favoritten er Vestlandsfjordene med Geiranger som en klar nummer én også et godt alternativ. Her kan du padle helt inn til den storslagne Storsæterfossen. Mange steder i Norge er det mulig å leie kajakk eller kano. Med seg på padle-tur kan man ha med telt og overnatte der muligheten byr seg.

 

Share →

Legg igjen en kommentar