LAGERTØMMING! Gjør et kajakk kupp, 30-50% RABATT Les Mer

Kajakk Bergen– Kajakk og Fritid AS informerer om frakt av kajakker til Stavanger.

Vi tilbyr nå subsidiert frakt av kajakker til Bergen!

Kjøpe kajakk Bergen? Vi kaller oss hele norges kajakkbutikk og vi ønsker å leve opp til vårt motto med å bli enda mer konkuransedyktige på levering av kajakker til hele landet. I tillegg til at vi har norges desidert laveste priser på kajakker  tilbyr vi derfor nå også gratis frakt! Man kan spare mange tusen på å bestille kajakk hos oss fremfor å kjøpe kajakk lokalt i bergen.

I sesong kjører vi med egen fraktbil hver eneste uke, slik at det er rask levering. Om vinteren må man regne med 1-3 ukers levering. Vi har 8 ansatte med  høy ekspertise på kajakk og padling, og med 10 års erfaring kan vi skryte av at vi er proffe til å velge ut og anbefale kajakker til våre kunder. I tillegg har vi fornøyd garanti slik at det er mulig å bytte kajakken i en annen modell innen 2 uker etter at man har brukt kajakken for første gang. Det er derfor helt trygt å bestille kajakk på nett hos oss.

Ønsker du kanskje å bytte ut utstyret i pakken, eller be om tilbud på kajakk inklusiv fullt utstyr og bekledning? Ta gjerne kontakt på mail eller tlf:)

Kajakk og Fritid AS Nettbutikk

Share →