LAGERTØMMING! Gjør et kajakk kupp, 30-50% RABATT Les Mer

Kajakk Kristiansand – Kajakk og Fritid AS informerer om frakt av kajakker:

Kjøpe kajakk Kristiansand? Vi har subsidiert frakt av kajakk til Kristiansand:

Kajakk & Fritid AS , skandinavias største på kajakker med det største utvalget og de laveste prisene. Vi kjøper inn store partier direkte fra fabrikk, derfor er det ingen som kan konkurrere med våre priser. Vi setter også opp egne transportbiler som frakter kajakker til Kristiansand, ca 1 gang i uken i sesongen, og 1-2 ganger i mnd om vinteren.  Det er lett å spare flere tusen kroner ved å bestille kajakk hos oss isteden for å kjøpe lokalt i Kristiansand.

Vår nye kajakkbutikk ligger strategisk plasssert kun 10 meter fra vannet sentralt i Drammen. Der man man prøve våre mange kajakk modeller, eller man kan teste ut stabiliteten på kajakkene i vårt innendørs basseng.

Men for en nybegynner er det ikke nødvending å teste ut kajakken på vannet , vi har lang erfaring i å plukke ut riktig kajakk til kundene våre. Derfor er det helt trygt å bestille kajakk på nett etter våre anbefalinger. Om du likevel ikke skulle være fornøyd etter å ha prøvd kajakken på vannet er det ikke noe problem, vi har fornøyd garanti slik den kan byttes selv om den er brukt i opptil 2 uker.

Uansett om man handler kajakk på nett eller i butikk vil man få samme lave priser, den samme gode servicen, og fornøyd garanti hos oss. Velkommen for en lønnsom handel, eller bare en hyggelig prat, på telefon eller i butikk:)

Vurderer du å kjøpe kajakk i Kristiansand? Sjekk først ut våre uslåelige tilbud:)

Kajakk og Fritid NETTBUTIKK

Share →