LAGERTØMMING! Gjør et kajakk kupp, 30-50% RABATT Les Mer

Kajakk Oslo – Kajakk og Fritid AS informerer om frakt av kajakker til Oslo.

GRATIS FRAKT av kajakker til Oslo:

Kajakk og Fritid as er Skandinavias største kajakkbutikk og Europas nest største. Vi er lokalisert sentralt i Drammen, kun 10 meter fra vannet, og er et selskrevent valg for alle som bor i Oslo og som vurderer å kjøpe kajakk. Vi har det største utvalget av kajakker i skandinavia, og i tillegg de laveste prisene. Hos oss kan du komme og få kyndig veiledning, og samtidig prøvesitte kajakker, prøve i innendørs basseng, eller på vannet utenfor butikken. Ofte er det ikke nødvendig å prøve kajakken på vannet fordi vi har lang erfaring i å velge ut riktig kajakk til kunder, og vet hvilken kajakk som vil passe deg og ditt behov. Velger man å kjøpe kajakk i vår nettbutikk har vi GRATIS FRAKT av kajakk til Oslo.

Vi holder kajakk kurs fra April til oktober, og introduksjonskurs med kajakk, åre, vest, spruttrekk, tørrdrakt, og ellers alt utstyret man trenger på kurs koster kun 750 kr. Dersom du har kajakk og utstyr selv koster kurset bare 500 kr.

Uansett om man handler kajakk på nett eller i butikk vil man få samme lave priser, og den samme gode servicen hos oss. Velkommen for en god handel, eller bare en hyggelig prat, på telefon eller i butikk:)

Klikk her for å gå til Kajakk og fritid Nettbutikk

Share →