LAGERTØMMING! Gjør et kajakk kupp, 30-50% RABATT Les Mer

Kajakk Stavanger – Informasjon om frakt av kajakk til Stavanger av Kajakk og Fritid AS

Vi har subsidiert frakt av kajakker til Stavanger:

Kajakk & Fritid AS er Europas nest største kajakkbutikk og skandinavias største.  Vi har skandinavias største utvalg av kajakker, og i tillegg de laveste prisene. På grunn av store innkjøp direkte fra fabrikk er det ingen som kan konkurrere med oss på pris. Vi har egne biler som frakter kajakker ukentlig til Stavanger i sesong, slik at det rask levering.

Fra butikken vår som ligger plassert sentralt i Drammen kun 10 meter fra vannet er det lett prøve en av våre mange kajakk modeller, eller du kan teste ut stabiliteten på kajakkene i vårt innendørs basseng. Men det er ofte ikke er nødvending å teste ut kajakken på vannet fordi vi har lang erfaring i å plukke ut riktig kajakk til våre kunder.  Derfor er det helt uproblematisk å bestille kajakk usett etter våre anbefalinger. Om du mot formodning skulle være av en annen oppfatning etter å ha prøvd kajakken på vannet har vi fornøyd garanti slik den kan byttes selv om den er brukt i inntil 2 uker.

Vi holder kajakkkurs fra April til oktober, og introkurs med kajakk,inkl utstyr tørrdrakt, og ellers alt man trenger på kurs koster bare 750 kr. Dersom du selv har kajakk og utstyr koster kurset 500 kr.

Uansett om man handler kajakk på nett eller i butikk vil man få samme lave priser, og den samme gode servicen hos oss. Velkommen for en god handel, eller bare en hyggelig prat, på telefon eller i butikk:)

Vurderer du å kjøpe kajakk i Stavanger? Ta en prat med oss først og få et uslåelig tilbud:)

link til Nettbutikken

Share →