LAGERTØMMING! Gjør et kajakk kupp, 30-50% RABATT Les Mer

Kajakk Trondheim – om frakt av kajakk til Trondheim av Kajakk og Fritid AS

Kjøpe kajakk Trondheim? Vi kan nå tilby subsidiert frakt av kajakker til Trondheim:

Kajakk & Fritid AS er skandinavias største kajakkbutikk med det største utvalget og de laveste prisene på kajakker. På grunn av store innkjøp direkte fra fabrikk er det ingen som kan konkurrere med våre priser. Vi setter opp egne transportbiler som frakter kajakker til Trondheim, ukentlig i sesong, og 1-2 ganger i mnd om vinteren.  Man kan fort spare mange tusen kroner ved å bestille kajakk hos oss fremfor å kjøpe lokalt i Trondheim.

Butikken vår ligger idyllisk plasssert kun 10 meter fra vannet sentralt i Drammen by. Der man man prøve våre mange kajakk modeller, eller man kan teste ut stabiliteten på kajakkene i vårt innendørs basseng.

Men det er ofte ikke er nødvending å teste ut kajakken på vannet fordi vi har lang erfaring i å plukke ut riktig kajakk til våre kunder. Derfor er det helt uproblematisk å bestille kajakk usett etter våre anbefalinger. Om du mot formodning skulle være av en annen oppfatning etter å ha prøvd kajakken på vannet har vi fornøyd garanti slik den kan byttes selv om den er brukt i inntil 2 uker.

Uansett om man handler kajakk på nett eller i butikk vil man få samme lave priser, den samme gode servicen, og fornøyd garanti hos oss. Velkommen for en lønnsom handel, eller bare en hyggelig prat, på telefon eller i butikk:)

Vurderer du å kjøpe kajakk i Trondheim? Ta en prat med oss først og få et uslåelig tilbud:)

Klikk her for Kajakk og Fritid Nettbutikk

Share →