Hopp til innholdet
Home » Bloggarkiv » Aktiviteter når været ikke er egnet for padling

Aktiviteter når været ikke er egnet for padling

  • av

Det er lite som kan slå en padletur gjennom norske fjorder, men om det ligger an til stiv kuling og regn er det ikke spesielt fristende. Da er det greit å ha noen aktiviteter i sekken som kan gjøres i teltet frem til været letter igjen. Vi har derfor funnet frem til våre favorittaktiviteter for deg som lurer på hva du skal gjøre i regnet.

Nå er det riktignok et alternativ å danse i regnet, men om du snarlig skal videre på tur er det lite egnet å gjøre alt vått før du legger ut på reise. Da kan det være bedre å holde seg i teltet hvor man kan spille bingo, utforske spennende emner eller kanskje lære et nytt språk? Her er våre beste forslag for deg som trenger å få tiden til å gå i teltet.

Ting du kan gjøre i teltet når været ikke frister

Når det øser ned ute, så kan det være bedre å forbli i teltet frem til det gir seg. Noen liker riktignok å padle i regnværet, men de fleste velger nok å bli i teltet en dag ekstra. Heldigvis har de fleste en smarttelefon med seg på tur, noe som åpner for en rekke aktiviteter man tidligere ikke hadde anledning til. Vi har derfor trukket frem våre beste forslag til nettopp dette.

Spille spill

Det første du kan bedrive tiden med er å spille spill. Du har kanskje allerede noen spill på enheten din, men det er også mulig å spille direkte på nett. Her kan bingo være et morsomt alternativ for deg som vil være litt sosial. Utvalget bingospill på nett har nemlig utvidet seg betraktelig de siste årene, noe som gjør det mulig å spille sammen andre selv om du selv ligger i et telt i skogen.

Lære et nytt språk

Du vil riktignok ikke bli ekspert på et nytt språk etter én dag i teltet, men du kan uten tvil lære noen nye fraser. Her finnes det en rekke ulike applikasjoner som lar deg lære nye språk på en morsom måte. Imidlertid kan det være lurt å laste ned disse før man begir seg ut på tur – da ikke dekningen er optimal alle steder langs kysten vår.

Se på serier

Takket være strømmetjenester har man et helt bibliotek av filmer og serier med seg på tur. Dette sørger for at du kan ta igjen de filmene og seriene du ikke har hatt tid til tidligere. Pass på at du har muligheter til å lade telefonen din, da dette ofte kan tappe batteriet ganske fort. Skal du ut på langtur uten anledninger for å lade, så kan det være greit å holde strømningen til et minimum.

Oppsummering

Selv om det norske landskapet kan være utmerket for padling av kajakk, så er det ikke alltid været er på vår side. Da er det greit å ha noen aktiviteter som passer godt i teltet frem til været letter igjen. I denne artikkelen har vi derfor trukket frem våre beste forslag til slike aktiviteter.