Hopp til innholdet

Oppblåsbar kajakk

Oppblåsbar kajakk

Oppblåsbar kajakk

Har du lite plass? Har du lyst til å prøve deg på kajakkpadling enda oftere? Da kan en oppblåsbar kajakk være noe for deg. Det er ikke måte på hvor langt disse kajakkene har kommet i utviklingen, så her vil du kunne få skikkelig god kvalitet i en rekke ulike prisklasser. Vi anbefaler deg å sjekke ut utvalget, for du kommer garantert til å bli overrasket over kvaliteten og hvordan det funker!

Hva er en oppblåsbar kajakk

Oppblåsbar kajakk for to finnes faktisk også. Dette kan være ideelt hvis du for eksempel vil ha med deg partner eller en venn ut på tur. Dette gjør at dere kan finne nye steder sammen, samtidig som dere nyter området rundt.

Det som er fordelen med oppblåsbar kajakk er det at de er lette å komme i gang med. De er veldig robuste og ikke minst sammenleggbare. Dette betyr at alt blir utrolig mye enklere for deg og til dine turer!

Når det kommer til oppblåsbar kajakk vil du kunne se at de finnes i en rekke forskjellige prisklasser. VI anbefaler deg jo selvsagt å prøve kajakkpadling en god stund før du kjøper en egen.

Leie av kajakk

Hvordan få det til?

Det å leie en kajakk trenger absolutt ikke å være vanskelig. Vi anbefaler deg å ta kontakt med din lokale kajakk- eller roklubb for å finne informasjon om hvordan du kan gjøre dette. Kanskje du kan bli med på trening?

Kajakk guiden gir deg innsikt i hva slags oppblåsbar kajakk du bør prøve deg på. Det du må tenke på er at mange kajakker er vektavhengige, så det å ha oversikt over hvor mye en veier kan være et godt startpunkt for hvor du skal begynne å lete etter din drømmekajakk. Det vil være enklere å sile ut noen alternativer da.

Dame med kajakk

Hva bør jeg forvente av en oppblåsbar kajakk?

Det du bør forvente av en oppblåsbar kajakk er det at den skal være stabil og enkel å sette opp. Den skal også være sammenleggbar og ganske robust. Den skal være enkel og ikke veie så mye.

Oppblåsbar kajakk for to har også omtrent de samme kravene. Det som er med oppblåsbar kajakk for flere enn en person er at de må tåle høyere vekt, rett og slett fordi to personer veier mer enn en person. De pleier også å være litt vanskeligere å transportere, grunnet størrelsen. Dette må du tenke på når du kjøper kajakk.

Oppblåsbare kajakk familie

Hvorfor skaffe seg oppblåsbar kajakk?

Hvis du har lyst til å være fleksibel og få god trening, så er oppblåsbar kajakk absolutt noe for deg. Kanskje spesielt hvis du bor nærme sjøen eller ei elv. Da vil du kunne få kost deg med nærområdet på en ny måte.

Kajakk guiden gir deg muligheten til å få innsikt i hva slags ulike kajakker som finnes der ute, men i tillegg så vil du også få innsikt i hvordan du kan utnytte kajakken på best mulig måte. Kanskje du får noen tips du ikke har tenkt på før? Oppblåsbar kajakk kan jo brukes til så mangt!