Hopp til innholdet
Home » Bloggarkiv » De perfekte førjulsaktivitetene før snøen legger seg

De perfekte førjulsaktivitetene før snøen legger seg

  • av
De perfekte førjulsaktivitetene før snøen legger seg

Det er ikke alle aktiviteter som egner seg like godt etter at snøen legger seg tykt over vårt langstrakte land. Derfor kan det være en god ide å få unnagjort et par av disse morsomme aktivitetene før den verste snøen kommer.

Vi skal gi deg noen gode tips til hvordan du kan bruke tiden godt fremover slik at du føler at du har gjort alt det du trenger å gjøre av utendørsaktiviteter før vinteren kommer. Her er det mye spennende, og det er ikke sikkert at du har testet alt før, men husk at en gang må være den første. Så hvorfor ikke nå?

Ta en padletur med kajakk

Det å padle kajakk er en kjempemorsom aktivitet som vi virkelig anbefaler deg at du tester ut. Dette er en super aktivitet som passer perfekt for deg som liker å være aktiv. Selv om man padler rolig så er det tungt over lenger tid, så det er hvert fall viktig at man er forberedt på at man kan bli litt sliten. Likevel så kan man ta seg en roligere tur dersom man kjenner at fult tempo blir litt for mye.

Det er en super mulighet for deg som ønsker å kjenne på frisk luft og god aktivitet. Dra hjem etterpå med god samvittighet og sett deg i sofaen med noe godt å drikke, enten det er kakao, te eller et glass vin. Kos deg med et spill på nettcasino dersom det er slik du foretrekker å more deg, eller ta en titt på en morsom film. 


Koselig høstfølelse med orientering 

Orientering er en super aktivitet, enten du ønsker å løpe rundt å lete etter postene selv, eller om dere er to eller flere som rolig vil gå på tur for å finne poster rundt omkring. Dette er både en bra og effektiv måte å få litt ekstra mosjon på, samtidig som det er en super måte å komme seg ut på. Dette er en morsom aktivitet som passer for alle aldre.


Det finnes mange måter å melde seg på orientering på, og det lokale turlaget eller en lokal arrangør står stort sett alltid klare til å bistå med kart og morsomme løyper. Få med deg en liten gjeng dersom du ikke ønsker å gå alene, og nyt det flotte terrenget Norge har å by på.

Kjenn på adrenalinet med vindsurfing

Hvis du kjenner at du trenger en aktivitet som kan by på litt mer adrenalin så er det klart at vi har funnet frem en aktivitet for dette også. Nemlig vindsurfing. Det er fult mulig å vindsurfe på vinteren også, men det er ingen hemmelighet at man da vil blir litt ekstra kald på nesa. Vi kan derfor anbefale å teste ut aktiviteten nå før vinteren kommer dersom du kjenner at dette er noe du har lyst til å teste ut.


Det er mange flotte lokasjoner rundt om i landet som kan tilby denne aktiviteten, og høstvinden gjør at det er supre forhold og fremdeles ikke altfor kaldt!