Hopp til innholdet
Home » Bloggarkiv » Tre aktiviteter du kan gjøre når det er dårlig vær

Tre aktiviteter du kan gjøre når det er dårlig vær

  • av

Selv om man selvsagt kan padle kajakk uansett hva slags vær det er, er det kanskje ikke så veldig gøy å gjøre det når det er skikkelig dårlig vær. Hvis du er på hyttetur og venter på dager med bedre vær, skal du derfor få en liten liste over noen aktiviteter du kan gjøre inne, sånn at ventetiden blir litt enklere. Denne artikkelen kommer til å ta utgangspunkt i at du har tilgang på internett, men vi er klar over at det ikke er alle som har nett på hytta eller andre steder man kan padle kajakk, så derfor inneholder listen noen ekstra punkter for deg som ikke har nett.

Det å ha en skikkelig fin tur på fjellet, der man kan padle kajakk på stille vann eller brusende elver, er noe de aller fleste friluftselskere har lyst til. Men det er ikke alltid at værforholdene passer sånn helt perfekt sammen med de ønskene man har. Under finner du noen tips og triks til hva du kan bruke tiden din på mens du venter på bedre vær.

01 Spill forskjellige typer spill

Det å spille spill er noe som er godt etablert i den norske hyttekulturen, men det å spille spill kan handle om så mye mer enn bare kortspill og Ludo. Sjekk ut hvilke spill du kan spille på nett hos for eksempel https://www.folkeriket.com/no/sportsbook. Det å kunne spille flere forskjellige typer spill i løpet av dagen eller turen gir deg den variasjonen du har behov for, for å unngå å kjede deg, og gjør ikke minst at du kan bytte mellom å være sosial eller å ikke være sosial, og det er det mange som har behov for.

02 Kos deg med god underholdning

En annen ting som virkelig er etablert i norsk hyttekultur er det å kose seg med god underholdning på turen. Det å lese bøker er en aktivitet mange elsker, og det å synke ned i sofaen på hytta med en god bok føles bare enda litt bedre enn å gjøre det hjemme. Med i dag, der de aller fleste har tilgang til både TV og internett, er det også mulig å kose deg med filmer og serier. Det å se på en hel sesong av yndlingsserien din er ikke akkurat en dårlig måte å bruke dagen på, hvis du venter på at uværet skal legge seg sånn at dere kan komme dere ut og padle kajakk igjen.

03 Gjør noe hyggelig dere ikke pleier å gjøre

Det å være innstengt på hytta i uvær når man skulle ønske at man kunne padle kajakk og kose seg sammen er ikke akkurat det man drømmer om. Men det gir dere også muligheten til å være sammen på en annen måte. Det er ofte her de gode, dype samtalene får plass til å blomstre, og det er kanskje enklere å gjøre ting sammen som dere ikke pleier. Som for eksempel å prøve dere på en ny oppskrift, snakke om noe viktig eller lese høyt for hverandre.